Kul att du vill vara med!

Genom att registrera dig här kan du bli medlem i en eller flera av Uppsalas nationer och kårer. För att kunna gå med här som ny student i Uppsala måste du vara antagen vid Uppsala Universitet. Vi kontrollerar detta när du anger ditt personnummer och sen är det bara att köra på. Välkommen till något helt nytt – Uppsalas studentliv!

 

Är du studerande vid Sveriges Lantbruksuniversitet och inte redan är medlem i en nation kan du endast skapa ett tillfälligt konto. Vi rekommenderar att du först besöker en nation och blir medlem så att du kan skapa ett riktigt konto här.

Är du studerande vid teknisk-naturvetenskaplig fakultet kan du även gå med i den kåren www.utn.se

Skulle det av någon anledning inte fungera som det ska är du varmt välkommen att höra av dig. Titta under fliken hjälp så hittar du kontaktuppgifter till oss och svar på en del frågor.

Om du vill gå ur en nation eller kår måste du kontakta den organisation det gäller. Om du endast vill ha kvar vissa medlemskap måste du gå ur de andra nationerna och/eller kårerna innan du kan betala resterande belopp här.

Om du är inte är antagen vid ett universitet eller en högskola i Uppsala men är intresserad av att söka bostad hos en nation kan du registrera ett tillfälligt konto.

Om du får ett tillfälligt konto även fast du är Antagen till Uppsala Universitet kan det dröja ytterligare innan du kan gå med via uppsalastudent.com. Alternativt kan du vända dig direkt till en kår/nation.

Observera att alla nationer ligger i Uppsala!

 

På grund av tekniska problem i och med lanseringen av ny hemsida går det ej att betala terminsavgiften via denna sida! 

Anledningen till att det just nu ej går att betala är för att vi håller på att lansera en ny hemsida som beräknas anlända i slutet av august eller början av september. Tills detta är gjort så går det tyvärr ej att betala avgiften via hemsidan. Det som går att göra är antingen att betala via faktura för terminsavgiften när den anländer i brevlådan, men det enklaste är att antingen svänga förbi berörd nation och betala terminsavgiften där eller maila nationens förste kurator.

Länsförsäkringar
Campus1477

Steg 1 av 4 - Vem är du?

 
  1. Steg 1 Identifiera dig med ditt personnummer
  2. Steg 2 Godkänn dina personuppgifter
  3. Steg 3 Här väljer du de nationer du vill vara med i. Om du inte längre vill vara med i en nation måste du ta kontakt med nationen i fråga och be om utträde.
  4. Steg 4 Betala ditt medlemskap